Ф ал лея

Фіалілея – квітка раю
Пустила аромат п’янкий,
Наповню келих ним до краю,
З тобою вип’ю залюбки.

Світло-рожеві пелюстки
Торкнуться вуст моїх м’яких.
Від вуст залишаться шматки,
Як від думок моїх важких.

Шипи пізнають мою шкіру,
Оцінять крові дивний смак.
Той аромат п’янкий і зрілий,
Не дасть зіницям ширший знак.

Фіалілея – квітка раю,
Той не існуючий бутон.
Його не було і немає.
То був наснився дивний сон


Рецензии