П сня про те, що у мен

Шукаю
Питаю
Де продають любов
Зникаю
Купляю
Та то підробка знов

Підходжу
Заводжу
Годинник на думки
Руками
Розводжу
Стоять мої стрілки

Читаю
Лягаю
У холодну постіль
Чекаю
Не знаю
Чи прийде знову біль

Зітхаю
Минаю
Знайомий ресторан
Тебе там
Немає
То все сліпий обман

Може, хто мене шукає…
Так знаходь, бо я вмираю…

Осліпла
Затихла
Моя рідка душа
З’явилась
І зникла
Усмішка на вустах

Раділа
Тремтіла
Печаль моїх очей
Боліла
Зустріла
Порожні сни ночей

Ридала
Кидала
Мене моє буття
Розлила
Бруднила
Вона моє життя

Я бачу
І плачу
Бо знову я сама
Фортуну
Та вдачу
Порізала у снах


Може, хто мене шукає…
Так знаходь, бо я вмираю…


Рецензии