Тато. Частина третя Ти наснись, я зрад ю...

Досить сліз та рюмсання.
Не повернеться Мій тато.
Досить на шматки кромсання,
Я терпіла забагато.

Зник Мій тато...невідомо,
Повернеться взагалі
До сім’ї, до нас, додому?
Тож наснись хоч раз мені.

Ти насинись, і я зрадію...
Поки рано не світає.
Сон кінчиться, зрозумію,
Як тебе невистачає


Рецензии