Битва с чайником-6

 * * *
There was an old man of Toulouse
Who purchased a new pair of shoes,
When they asked: “Are they pleasant?”
He said: “Not at present!”
That turbid old man of Toulоuse.



 * * *
Жил да был человек из Тулузы,
Он купил себе новые шузы,
На вопрос, по ноге ли,
«Ишь, чего захотели!»
Отвечал всем чудак из Тулузы.

 1999.


Рецензии