Любимой? армянке
Chnashxarik hayatskner? - apardyun...
Goharner berem kez, te arevashogh almast?
Erdvem sirel haverzh? - vayel xosker, bayts animast.
Du, knkshadem, mi parz ban haskatsir,
Sirts kez nvirelov mashvetsi...
Ev ays zgatsmunk@ surb im krdskum
Lrutyun ev mtorum e pahanjum...
Sakayn lrel es el chem karogh
Свидетельство о публикации №106031600260
Kristine(cristina)
Кристина Торосян 03.06.2006 16:24 Заявить о нарушении