Чому ж так сталось

Чому ж так сталось, поясни,
Чому у долі дві дороги?
Ми так прагнемо весни,
А залишаються тривоги

Нас пів-світу розділяють
І мови різні тут у нас,
Та чомусь душа бажає
Чути голос твій весь час

І вона, мов птах, злітає
І летить назустріч знов
І одне лиш пам'ятає:
Загадкову ту любов

І слова незрозумілі,
Та чи в цьому, справді, суть?
Лиш вони для серця милі,
Їх хотіла б знов почуть

І душа на них чекає,
Повернути хоче мить
І одне лиш добре знає:
Мій коханий прилетить

Щастя поруч захмеліє,
Вдячна я йому за те,
І душа знов зрозуміє
В цілім світі лиш одне

Ти любов моя єдина,
Надзвичайне почуття,
Натхнення, радості хвилина,
Ти ж і є моє життя.


Рецензии
Дуже-дуже красивий вірш!!! Відчувається, що від самісінького серця! Вплив натхнення дійсно помітний...

Маша Александрова   17.03.2006 00:03     Заявить о нарушении
Щиро дякую за таку оцінку.
З повагою до Вас.

Елена Эрато   17.03.2006 15:02   Заявить о нарушении