Твiй оргазм
Кричала ж ти, о боже ж, мій!
Бо так шалено не любила
Ще жодна із моїх повій.
Спітнілий чуб до лоба липне,
Помада зтерта на вустах,
Липка, гаряча, оповита
Шаленства миттю, ти моя.
Моя? Чому тоді не відчуваю
Я насолоду від утіх?
Ти так кричиш, а я не знаю,
Чому все рівно це мені.
Кричи, стогни, або пручайся,
Закочуй очі і пітній,
Та знай же ти, моя кохана,
Страшенно вже набридла ти!
Свидетельство о публикации №106031000063
ритм? Мабуть, писалось без настрою. Тодi це вибачно.
З добром до Вас, Василь Ганжар
Василь Ганжар 23.03.2006 14:53 Заявить о нарушении
Дейнеко-Казьмирук Дарина 30.03.2006 22:41 Заявить о нарушении