Poludeo sam
Da ;ivot moj je lep.
Pare ja sam turao
Bez ra;una u d;ep.
I nije bilo problema,
Al’ do;ao je dan,
Kad u;la si u ;ivot moj
I… poludeo sam.
Jer ti si novim bojama
Okitila moj svet,
I ma;te moje bacila
U neprekidan let.
I ;ivot moj je postao
K’o najprijatniji san…
Jer u;la si u ;ivot moj
I… poludeo sam.
Свидетельство о публикации №106030702726