My toys
Your room needs to be clear!"
I open my toy box.
I put there my toys:
My beautiful Barbie,
Who has pretty voice;
My soft yellow chick;
My old grey horse;
My round pink pig
And green ball, of course.
I close my toy box.
But where's my red fox?!.
Свидетельство о публикации №106030601415
С симпатией.
Денис Садыков 22.03.2006 16:11 Заявить о нарушении