Твоя дорога

І
 Hm.... G ............E ..A7
Цiлу вiчнiсть тебе я шукала,
 Hm ...........G .............A
Мабуть, щоб назавжди вiдпускать,
 Hm .....G .............E ....A7
В сноведiннях щастя гукала,
 Hm .........F# ......Hm
Що сховалось в очей блакить.


Пр.:
Hm ...................F#
На колiнах молю я Бога,
A7 .....................Hm
Щоб в далекiм від мого краю,
G ..............A .....Hm
Була свiтлою твоя дорога
A7 ...........F# ......Hm
i колись перетнула мою.
ІІ
i як квiтку щасливоi долi
Зiрвала на весiннiм снiгу,
Знала - серце тепер не на волi,
Доки очi твоi не знайду.

ІІІ
Тихi мрii - промiння журливе,
Серце грiэ чуття чарівне.
i я вiрю - у митi щасливi
Ти колись пригадаэш мене...


Рецензии