Dear. O key

Dear. O key.
My name is Buter-Brodsky.
Tampax in the soft month, breeding.
Wine land, mixing.
Mousse and crЁЁme, stirring.
Elite models with stirring wax.
Covering.
Gel in forgetful show, coming.
A normal life with dried stars.

§Ґ§а§в§а§Ф§а§Ц. §Ј§г§Ц §а§Ь§Ц§Ы.

§Є§Ю§с §Ю§а§Ц §ў§е§д§Ц§в-§Т§в§а§Х§г§Ь§Ъ§Ы.
§ґ§в§С§Ю§Т§е§р §с §У§г§Ц §Т§Ц§Щ §в§С§Щ§Т§а§в§С.
§Ј §У§Ъ§Я§Я§а§Ы §г§У§а§Ц§Ы §г§д§в§С§Я§Ц.
§®§Ц§к§С§р §Ю§е§г§г§н §Ъ §Ь§в§Ц§Ю§н.
§±§а§в§С§Ш§С§р §Э§е§й§к§Ъ§з §Ю§а§Х§Ц§Э§Ц§Ы
§Ј§С§Ь§г§а§Ы, §а§г§а§Т§н§Ю §Ь§в§Ц§Ю§а§Ю §с §г§Ц§Т§с §б§а§Ь§в§н§У§С§р.
§Ј §к§а§е, §Ь§а§д§а§в§а§Ц §Я§Ъ§Ь§д§а §Я§Ц §г§Ю§а§д§в§Ъ§д.
§±§в§а§Ш§Ъ§У§С§р §а§Т§н§й§Я§е§р §Ш§Ъ§Щ§Я§о.
§Ј§Ю§Ц§г§д§Ц §г§а §г§Ю§а§в§л§Ц§Я§Я§н§Ю§Ъ §Щ§У§Ц§Щ§Х§С§Ю§Ъ,
§¬§а§д§а§в§н§з, §Я§Ъ§Ь§д§а §Я§Ц §У§Ъ§Х§Ъ§д.


Рецензии