Do u know?
If u do, tell me now...
Do u know how to breath?
If u do, tell me how...
I know u know all
And I know that u can't fall...
And I want to be like u
Don't know how but it is true.
Do u know how to love?
If u know tell for me...
Can u show how to laugh?
Show me please, I want to see!
Свидетельство о публикации №106030302618