Маме - Closer Girl

I love u, I love u, I love u…

I’m not a kid
You’re still my girl
Whenever need
When you come turn
And all the best
There’s only good
This natural rest
And all we could

Don’t close your eyes
Look at me
I very love
You are so wise
Forgive me
I’m not above…

My closer piece
My goodness soul
My eyes in tears
'Cause you’re my girl
I want to see
You keep yourself
For us and near
In you myself

Don’t close your eyes
Look at me
I very love
You are so wise
Forgive me
I’m not above…

Mum forgive for all ways
I was hurt you
Hold my breath in your eyes
I'm so love u
I know I'm fool in all ways
But I kiss you
I just care about our home
And I miss you

I love u, I love u, I love u…


Написано: 30 ноября 2005г


Рецензии
Mama I love
Mama I care… :o)
*
По-моему, может получиться не хуже чем у Spice Girls. :o)

Дежа Вю. Такое ощущение, что я тебе уже писал именно эти слова. :o)

Марат Шхалахов   04.03.2006 22:41     Заявить о нарушении
угу, что-то припоминиаю...))) но повторение - ведь чья мама ?)))))

всё равно -приятно оччч)))))

i love u too))

Анна Плетикова   06.03.2006 21:25   Заявить о нарушении