Please

Whenever you hear
Wherever I try
This every my real
Just tell me why
(Why you?)
So close to heaven my dear
(I feel every drop)
But far away from me
(And I say my hope)

Please
Don’t forget me
Set your love free,
Keeping yourself in me
Please
I wait for you
Never look through
Baby without you

(Baby please believe
these are my tears)

These are my tears
I really love
Every your fears
Let’s fly away like dove
Baby I wake
Without your eyes
Baby I say
Without not wise

(And I want to say)

Please
Don’t forget me
Set your love free,
Loosing yourself in me
Please
I love u more
In every that door
Please won’t be my sore
Baby just please…

Please, please, please, please…

Please, please, please, please…


Написано: 18 ноября 2005г


Рецензии