Забавная арифметика, сложилки-вычиталки, Мышки против Ежей, ру-у
На стадионе — матч по футболу.
«Мышки» с «Ежами» забили по голу.
В тайме втором все получше играли,
Чаще в ворота мячи забивали.
Мышки гоняли без передышки,
Восемь голов зафутболили «Мышки».
1+8=?
Громко кричали болельщики «Гол!».
Мышки отлично играют в футбол.
Да и ежи невпервой видят мяч.
Как же тогда их закончился матч,
Один плюс четыре забили ежи!
Встреча закончена. Счёт запиши.
1+4=?
«Миші» проти «Їжаків»
«Їжаки» та «Миші» грають у футбол.
Кожна та команда один забила гол.
Другий тайм почався. Гуде весь стадіон.
Яка ж сьогодні буде команда — чемпіон?
«Миші» жвавіші на полі були.
Вісім голів ще забити змогли!
1+8=?
ЧОму тоді «Їжаки» відставали?
Трохи повільніше м’ячик ганяли.
В другому таймі чотири всього
Швидко додали вони до того.
Задачу з футболу скоріш розв’яжи,
Рахунок команд у табло запиши.
1+4=?
Свидетельство о публикации №106022601580
С теплом, Лори.
Лора Тасси 05.03.2006 21:27 Заявить о нарушении
С улыбкой, Валентина
Валентина Черняева 06.03.2006 14:59 Заявить о нарушении