Згадки...
Мені чогось бракує.
Напевно, музики неба.
Хвороба моя сумує,
Хвороба моя до тебе.
Мені чогось бракує.
Сльози - найкращі друзі,
Із ними вітер танцює,
Зливається з ними в калузі.
Ніч. Гадки не маю,
Пом'ятаєш, а, може, і любиш?
Усе одно, щиро вітаю:
Сердце й досі ти губиш.
Спати сьогодні не буду.
Згадки збираю до себе.
Не віддам їх жорстокому суду,
Не віддам ці згадки до тебе.
Свидетельство о публикации №106022500066
Целую нежно, Андрей)
Андрей Грин 05.03.2006 23:32 Заявить о нарушении
С лучиками солнца, Настя)
Анюта Сладкая 06.03.2006 10:56 Заявить о нарушении
C улыбкой, Андрей)
Андрей Грин 08.03.2006 00:28 Заявить о нарушении