Сполоханими згадками про тебе

 До К.Б.В.

Сполоханими згадками про тебе
Складаю казку у римовані рядки.
Зірки знімаю у долоні, з неба.
Малюю образи доладні залюбки.

І вирізьблені скальпелем фігурки
Лягають в строки згустками думок.
Проковзуєш нелюдним закоулком:
В реальності кипучої проток.


Рецензии