Оголен, в об ймах вечора зимового

 До К.Б.В.
Оголені, в обіймах вечора зимового…
Зірвані останки пристрасті розкидані.
У передчутті екстазу напівсонного.
Почуттям снаги дві плоті зігнані.

Дотики немовби вітру порухи.
Хриплі цмоки стеляться по тілу.
І тертям не зв’язані. На видиху…
Не вгамовують тремтіння сили.

Розмова не завершена стирається…
І береться опіками шкіра.
Полум’я в півколо розтинається
І затухає пережита недовіра.

М'яте простирадло потом зрошене.
Наново торкнеться звуків в пам'яті.
Мрійно думку-спогад прожене…
Згадку: плоті любощами прим’яті.


Рецензии