прокляте мiсто

Більше не повернуся в це місто -
Воно прокляте втратою Вас!
І найменший у ньому камінчик
Саму душу мені обпіка...
Кожне слово, чи річ, чи людина -
Геть в усьому я знаю лиш Вас!
Це, можливо, і є божевілля...
Це напевно мого суть життя.
Я не знаю, де правда, де тіні,
Бо для мене вся правда - лиш Ви.
І якщо не знайти розуміння -
Я не знаю, навіщо все інше.
Я сюди більше не повернуся.
Надто важко: це місто - без Вас.
Не знайти Вас і не пригорнутись...
Вас побачити і... не сказати...


Рецензии
До чего же хороша и напевна украинская речь!
Стихотворение беру в "любимые"

Ленжнэ   01.10.2006 21:02     Заявить о нарушении
спасибо, Ленжнэ. Хотя уж лучше бы Вы что другое выбрали... у этого окрас - чёрный..........

Сердце Для Мамы   04.10.2006 22:54   Заявить о нарушении