Отче наш

Отче наш, не броси на земли столь грешной.
Спасе наш, во еже ни единому
Сгинуть в гневе, яростях мятежных
И страстях, да снизойди во милости.

Крестом борющия низвергнути
Во недры адские горети пламенем.
Ступати под нерукотворным знаменем.
Во славу Те присягнем в верности.

И сердце озари любовию,
Да искупи грехи нам кровию.
И дьяволы из душ низринь.

Ну что же-ни пера, ни.. пуха.
Во имя Сына, Отца, Духа
И ныне, и во век. Аминь.


Рецензии