Siaulietis As...

***

Siaulietis as esu ir stai
Sakau visiems, kad As -Asai...
Asai satireiliams siems peno
Semiuos daznai is "Lit.ir meno",
Is "Nemuno", "Jaunimo gretu",
Is "Sluotos", "Svyturio" ir net tu
(Kuriu ant auksto dar randu)...
Visokiu srautu bei versmiu
Kurybai peno as semiu ...

Vl. Zaicenko 2000 m.


Рецензии