Дети войни

Михайло Климовицький
Син Війни

ДІТИ ВІЙНИ

Батьки боролись з ворогами,
Та погибали в той Війні!
А ми родились сиротами,
Як бідахи, Діти Війни!

Нам теж немало перепало:
Нас заганяли в табори,
І кров з ручок висмоктали,
Та проставляли номери!

Державу строїли з руїн !
Заводи, шахти і доми,
І ми завчасно помирали,
Діти війни, діти Війни!

Верховна Рада той країни,
Яку спасали від Війни,
Дала нам пільги.
Так чи Ні?

А Президент країни наший,
Ті пільги чомусь відхилив!
То ми за партію не Нашу!
І голосів не віддадим!


Рецензии