Чому
І почуття розбиті на дорозі.
Мов душу розірвало в чорній прозі
Самотнім пострілом крізь тишу ночі
Чому сьогодні ти спалила небо
Одним лиш поглядом, коротким словом,
Його блакить я уявляю знову,
В барвистих хмарах але вже без тебе
Як пояснити сльози на долонях,
Відбитки пальців, що лишив на склі?
Остання пісня вмерла на Землі,
Залишивши удари пульсу в скронях
Свидетельство о публикации №106021401510
Щасти Вам.
Щиро, Інгвар.
575 15.02.2006 09:38 Заявить о нарушении