За душу

Я хочу
твої очі,
твої губи
і чуба,
всього тебе
треба
до ночі.
Так хочу!
Кроки.
Колючі щоки.
Руки.
Це мука.
Твій голос. -
я гола.
Після ночі
ще хочу.
Наврочу.
Знову очі
на стегнах,
на грудях -
я інша
на людях.
Я ляжу,
як скажеш.
Де чую -
цілую.
Півслова -
і знову...
Хотіла б
іще твого тіла,
а мушу
за душу.


Рецензии