Перехрестя
Вже пройшли. Лавка майже пуста.
Лише збоку самотня ікона -
Світлий образ Ісуса Христа.
Це обличчя побачиш усюди.
Дні за днями пливуть і пливуть,
А сучасні нащадки Іуди
Не забули Тебе. Продають...
І навіщо в молитсвах ридали,
І який спокутуючи гріх,
Люди вдруге Тебе розіп"яли
На хресті почорнілих доріг?..
Свидетельство о публикации №106020802244