Бо кохаю

Я шепочу коханню
Про те, що було,
Залишаю бажанню
Здійснитися, бо…

Я тримаю хвилину,
В якій ти питав
Про кохання – перлину,
Яку ти шукав.

Почекай-но, любий,
Буде ще час.
Зрозумієш вдруге –
Кохання кличе нас.

Потримай мою квітку –
Подаруєш мені,
Коли дам я путівку
У мрії свої.

Мене знаєш, коханий, -
І тому ти мовчиш
Про світ мій туманний,
Його ти провчиш!

Я шепочу коханню
Про те, що було
Залишаю бажанню
Здійснитися, бо…


Рецензии