Я тебе кохаю...

Знаєш, я тебе кохаю...
Не за милі сині очі,
Не за посмішку, що бачу
Я у снах своїх щоночі.

Не за голос, що відлунням
У моєму серці б'ється.
Не за кожне твоє слово,
Від якого світло ллється.

Не за ніжні сильні руки,
Що навік запам'ятаю,
Не за ті солодкі муки,
Коли в натовпі шукаю...

Я кохаю тебе, рідний,
Лиш за те, що ти існуєш,
Що ти є на цьому світі,
Що мене ти так хвилюєш,

Всупереч тому, що бути
Разом ми, на жаль, не зможем,
Що ніколи це на казку
Не було й не буде схоже...

01.11.2005


Рецензии
Это ТВОЙ мой самый любимый стих! Обожаю его!:)

Ксюша Тимченко   13.03.2012 13:20     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.