Ти к шка

Ти кішка.
Муркотиш на вушко
Слова кохання
Своєму коту.
І він палає.
Тілом і душею
Він тебе хоче!
І ти обіймаєш...
Він знову хоче!
Онде ти яка є!
Ну справжня кішка!
...Тільки ти людина.
Хоч не така,як всі,
А особлива.
Незвична.
Тобто НЕЗВИЧАЙНА!!
Найкраща в світі.
Я тебе кохаю!


Рецензии
Какой красивый язык, спасибо. Успехов.

Елена Малиевская Обухова   09.06.2006 21:06     Заявить о нарушении