Обещание
Я піду і оглядатися не буду,
Бо мені потрібен тільки ти
І тебе до вік кохати буду.
Я з тобою в море, в океан
Я і в дощ, і в сніг, скрізь заметілі,
Бо мені потрібен тільки ти
Я з тобою, до наміченої цілі.
Я з тобою згідна хоч куди,
Я піду туди, куди покличеш,
Бо мені потрібен тільки ти
І я знаю, що мені добра ти також зичиш.
Я зумію все перенести,
Буду і водою, і стіною,
Бо мені потрібен тільки
І за тебе я завжди горою!
28,08,2004.
Свидетельство о публикации №106013000994
С удовольствием был у Вас! Очень рад знакомству!
С теплом.
Эдуард Маркович 13.09.2006 23:58 Заявить о нарушении
С уважением
Оксана Швец 14.09.2006 09:52 Заявить о нарушении