Осiння колискова

Ось і листя багряне кружляє,
Засипаючи все навкруги.
Колискову вже осінь співає,
Скоро землю укриють сніги

Ось берізки стоять рудокосі,
Засмучені зранку самі,
Ніби ноги сховалися босі
В розкуйовдженій, жовтій траві

Пташиний, схвильований гомін
У холодну летить далину.
Тут вони, ніби на спомин,
Залишають нам пісню сумну

І вітер ту пісню підхопить,
Кудись понесе у поля
І дощ із собою прихопить,
Разом з ними сумує земля

Колискову ще осінь співає,
Для неї вона не сумна,
Сонце прогляне, буває,
Немов повернулась весна

І осінь говорить з весною:
-"Як змінилися всі кольори,
Ми подруги завжди з тобою,
Але час це моєї пори"

Знову всю землю вкриває,
І чути в цей час звідусіль
Колискову, що осінь співає
І кружля золота заметіль.


Рецензии
Здравствуйте!
Вы мне детство моё украинское напомнили. Пусть я совсем забыл язык, но у меня остались тёплые воспоминания о малой родине.
Счастья вам!
shamilpan.

Евгений Шамильпан   12.02.2006 00:30     Заявить о нарушении
Очень приятно, когда мои стихи вызывают такие эмоции. Я рада, что они вызвали у Вас тёплые воспоминания. Спасибо.
С уважением.

Елена Эрато   13.02.2006 13:59   Заявить о нарушении