Не варто прикидатися царем...

Не варто прикидатися царем,
Коли немає навіть що обути.
Коли блукаєш у нестерпній скруті,
не в змозі піти вище від проблем.

Не варто прикидатися царем,
Якщо від тебе й слова не почути.
Замість добра шалений вибух люті.
Завжди живеш лише вчорашнім днем.

Не варто прикидатися царем.
Над всіми завмирати в зверхній позі.
Бо ти один єдиний на дорозі,
Не уявляй, що поруч є гарем.

Не варто прикидатися царем.
Ні королем, ні Богом, ні баромном,
Ні графом, ні великим фараоном.
Ти будь собою.
Більш нема ніяких тем.


Рецензии