из-ало, маце, -или за фрайзърът от...
на паетесата христина петрова, или естела, моя лична непозната и на
коцкарите из кадесе- секретно
той ходеше с застъпени обувки
и панталон-протрит
смърдиш на кочина бе брат му викам
а той ме гледа сякаш е с гастрит
химик бе прякорът на еделвайса
и в рейса гледай седнала до теб
съседка от през две села бе трай си
шофьорът да не гледа съм свиреп
понявга попът с расо изтъняло
чакаше рейса при орландовци
а ватър недодялан прахоляка
разнася над москвичи и овци
а по нататък паметникът левски
я гледай пак той при коневръза
ми вика здрасти а пък аз смрък трай-си
току за миг да пипна неврода
и той подмина хилейки се леко
край просяка броящ такситата
и лисия шестак пунтиращ битник
що хвърляше боклук от кофите
невинни щори вий трева напряко
защо ме гледаш тъжен като че
си печатар арменец нека вишни
цъфтят напролет откачени те
Свидетельство о публикации №106012401363