Will be

I will be strong
I will be light
And never will be
That I can’t fight.
I will be win
I will be one
And nobody will
Don’t get me down.
Never will sick
Never will mad
Never will lost love
That I have had.
Never will die
I will be bright
And all I have
Will be all right!


Написано: 26 июля 2005г


Рецензии