Пробач

Пробач мені, що не тобі присвячую вірші,
Пробач, що не тобою марю у ві сні,
За те, що з свят роблю звичайні дні,
За те, що я блукаю у брехні.
За те, що я тебе так часто ображаю.
Що іншому кажу я, що кохаю.
За всі мої повернення й прощання,
За те, що все було у нас востаннє.
Вибач, що сама не знаю чого хочу,
Що біллю сердце я своє й твоє лоскочу,
Ти прости мене, за все чого не знаю,
Ти прости, бо я тебе....


Рецензии