Iкаука

Слоiк iкаукi,
Вобраз жыцця дзiкунскi.
Больш не пiць самагонкi,
Адшукаць другiя ласункi.

Зварухнуцца ад ляноты
Ды знайсцi сабе работу.
Панацiскаць мазалi,
З’есцi пуд солi.

Месцi вулiцу ад бруду –
Дворнiкам рабiць я буду.
Смецця. куча. багна.
Чалавецтва ахвяра чванства.


Рецензии