Украина

Україно,моя молода,
Скільки в тебе ласки й тепла
Вкраїно,моя ти єдина
Для всіх ти наша родина.
Як пісня ніжна солов'їна
Твоя мова,Україна!
Із малку я тебе люблю
Усю красу твою ловлю
Ловлю її щодня і щохвилини,
Як соломинку пташка для родини,
Як ластівка гніздечко своє в'є.
Усе у тебе,Україно,є!
Степи і гори,моря і долини
І це іще не всі твої перлини!
Скажу:"Немає в світі кращої країни,
Ніж моя рідна Україна!"
 


Рецензии