Dead flowers
Today they are living, tomorrow they dead,
She loved every flower, but when they have died,
One nervous breakdown have changed all her mind...
She loved only flowers, but never loved him
'cause love is a feeling, as it always seems,
He sent her postcards, gifted buckets & sweets
But his only friends were moonlight, stars & streets
Never present dead flowers to girls
If you don't want love to die,
Buckets can play very different roles -
Say "I love you" & "good bye"
Её он любил, но цветы - никогда,
Он думал, они не причинят вреда,
Но он ошибался, как я или ты -
Она беззаветно любила цветы!
Но вот приглашенье - букет алых роз,
И сердце разбил самый сильный мороз,
Разбилась луна,как графин из стекла -
Она за цветочника замуж пошла!
Свидетельство о публикации №106010900791
Кузьма Ивов 11.01.2006 07:22 Заявить о нарушении