Проба пера..

STRANGE.



You want so much and now, my baby ..


What can't you get - you think you'll bye ..


At your place, I would think a little harder .. - try ..


Such way you'll get much more .. you could be .. may be ..



ЧУЖОЙ.



Ты хочешь всё сейчас и здесь, друг мой ..


Что не достанешь - ты надеешься купить ..


Подумай хорошенько - есть ли путь другой ..


Тогда - добьёшься - если сильно хочешь - .. может быть ..


Рецензии