Чого я хвилююсь

Чому я на хвилях?...
И так занепокоєн!?
Що їсти, де спати, я маю,
Життям задоволен.

Кохать би мені, –
Ще цю дівчину ніжну,
Я б дарував Ій – тепло,
Та надію на краще.

Кохати б мені:
І мене б покохали; Любить,
– це так гарно. Так справжньо!
Чому б
не кохати.

Кохати, любити,
Статеве зітхнення...

Любити, – благаю.
Душею, торканням.
Замислююсь надто далеко, –
Над сенсом Життя, –

Як зміг би
спіймати, –
Омріяну сексом, як. Я.

Схвильован, стурбован; і збуджуюсь легко –
Хвилююсь, –
Чому твоя хвиля далеко
Від хвилі моєї...
12. 24. 2005.

Київ
19:23.
-Міхаїл Голінський-


Рецензии
А мне понравилось. Легко и так искренне.

Щодо хвиль: іноді здається, що хвилі так далеко, але насправді вони - зовсім поруч..

Наталия Ярыгина   01.03.2006 00:06     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.