Х ба нема н чого важлив ше?

Хіба нема нічого важливіше,
Ніж ніжності й кохання почуття?
Хіба моє життя настільки не замінне,
Щоб я жила і насолоджувалась ним?
Невже існує щастя, ніжність, ласка?
Не вірю, бо немала цього я!
Та мрію я про тебе вірний друже,
Що ти існуєш, десь, в німих краях!
Що ти прийдеш і забереш мене
У рай якого ще не знала я!
Обіймеш, поцілуєш, приголубиш,
І скажеш: “Лиш для цього створене твоє життя!”


Рецензии