Rock as if you dont have a clock
Love as if you've never been hurt
Dance as if nobody's watching" *
Rock as if you don't have a clock!
Laugh as if you’ve never known tears
Walk as if you don’t have a car
Sing as if nobody hears
Rock as if you don't have a clock!
Live as if one day remains
Smell as if it is your first time
Die as if you never die again
Rock as if you don't have a clock!
Breathe as if you never need to lie
Look as if your soul is unlocked
Swim as if you’ve never learned to fly...
Rock as if you don't have a clock!
- Anya Zontova
2001, Los Angeles
*an unknown author
Свидетельство о публикации №105122300423