Про будущее Украины

Років багато промайнуло,
Змінилась Україна з тих часів.
Чимало війн і міжусобиць було,
А час летів, летів, летів…

І ось тепер в нове століття
Вкраїна наша увійшла.
Позаду – війни й лихоліття,
А з переду – нова пора.

Пора надії і свободи,
Досягнень нових, відкриттів.
Закінчились лихії годи
І гніт народних відчуттів.

Тепер і молодь українська
Себе спроможна проявити,
За Україну, неньку рідну,
Життя і душу положити.

А ми повірити повинні
В майбутнє добре України
І в ясне сонячне проміння
У долі кожної людини.

2002


Рецензии