меланхолия

Доторкнися рукою до снігу.
Лагідно, ніжно він тане.
А насправді йому це не в втіху,
Бо гірка його смерть настане…

Обгорнися осіннім туманом.
Він ласкаво тебе приголубить.
Але це усе буде обманом,
Бо насправді тебе він не любить…

Назбирай опале листя.
Колись життя в ньому жило.
А тепер, як розірване намисто,
Опустилось на землю, затужило…


Рецензии