Про украинский язык

Як вогонь у серці,
Я несу в майбутнє
Невгасиму мову,
Слово незабутнє.

І усі завади
Легко подолаю,
Бо на цілім світі
Мови кращої немає.

Хай вона сміється,
Сяє як перлина
В океані щастя
Кожної хвилини.

Хай не погасає,
Хай живе навіки.
Кращої немає,
Хай як сонце світить!

2003


Рецензии