До дня Анны укр

Надія в небі світанковім
Безмежно кольором цвіте
І як багато значить слово
Що у душі твоїй живе.
І кожен день звучить, як казка
Як слово, що несе у путь
І найприємніша ця ласка
коли по імені нас звуть.
Для нас немає краще слова
Немає іншого для нас
І знаєш, що не випадкова
Ця зустріч з словом є у нас.
І твоє ймення поєднало
Алею світла і дзеркал
Надія все це об’єднала
І положила все для нас.
Усе чекання варто того
Щоб раз за разом було слово
Яке так тихо Аня зветься
Або як Анна гучно б’ється.


Рецензии
И это стихотворение понравилось!
Привет Аннушке-Анютке! ;)
С улыбкой ...

Зоя Леждей   21.11.2008 01:19     Заявить о нарушении
Передам Ваш привет моей жене. Ей будет приятно.

Masimo   21.11.2008 18:14   Заявить о нарушении