Раз-два-три

1
Мене пяні кусочки розкидало по тротуарі
Глоточок коняку зібрав їх всіх докупи
Під чиєюсь рукою на моєму плечі.
Розбудився тієї самої ночі в іншому житті
2
Ходити по холодних вулицях
Слухати голос твій далекий
Когось обнімати і брехати що не люблю
Про тебе думати тебе чекати
Не спати в ночі гадати про твої очі
Жити з кимось....
3
Однієї сумної днини
Я зустрінусь з тобою
Ми будемо курити
Пити каву скучати
В сторони дивитись.
Розійдемось мирно.


Рецензии