реч обтр пуються по краях..

..речі обтріпуються по краях..
кусочками мусору облітають..
непомітно старіють..палять
вогнища осінню..злітають
останні листки зі серця крони..
птахи у небо взлітають
втікають де тепло..похорони
поважно йдуть..пелюстки злітають
з вінків..шепочуть дерева
про зиму..листки злітають
зі столу до долу..не треба
берегти речі нехай облітають
краями кусочками мусору..


Рецензии