I have been waiting for him...

I have been waiting for him
Since our last talk
He left me in another team
He said, “It’s not work”

No, I cannot understand it
It is not for my mind
And I know it is not completed
But, maybe I’m blind!


Рецензии
I`m blind like Stevie Wonder.
Does it mean that I`m under?

Александр Барабашев   30.12.2005 11:08     Заявить о нарушении