З нагоди 70-рiччя з дня народження А. М. Поповського
І одразу запримітиш вогник у очах...
А придивишся – гортатимеш історії-билини,
І в захопливих потонеш почуттях.
Сила духу та енергія натхнення,
Творча думка і скарбниця наукових знань
Супроводжує народження творіння
І становлення в житті переконань.
Я пишаюся, що маю право називати
Постать цю наставником своїм,
Досвід, як з криниці, в нього брати
І духовно багатіти поряд з ним.
Свидетельство о публикации №105121601640
Наилучшие пожелания Вашему учителю и прекрасному человеку.
Наташа!
Сумская 18.02.2006 18:55 Заявить о нарушении
Ирина Зеленская 23.02.2006 18:24 Заявить о нарушении