Сонце

Зійшло!
І золотисте,променисте,
Там за Дніпром зійшло воно,
Таке червоне і рябисте,
Воно всю землю обійшло.

Хмарки рожевим грають,синім,
Над нашим містом,над землею.
Воно заграло світлом чистим,
Таким чистим,як Сонце чисте.


Рецензии